KÖSZÖNTŐ
 
 
 
 
Tisztelt Ügyfelünk!
Üdvözöljük cégünk honlapján. A következő oldalon szeretnénk bemutatni Nemzetközi Fuvarozási cégünket.
 
TAPASZTALAT
1990 óta foglalkozunk Nemzetközi fuvarozással Nyugat Európai viszonylatokban. Saját bekamerázott telephellyel rendelkezünk, ami Önök számára, munkaszüneti napokon is biztosítja az áru tárolását. Több mint két évtizedes tapasztalat, amit az ügyfeleinknek nyújtani tudunk. Ezért is tudunk Önöknek magas minőségi szolgáltatást és versenyképes árakat adni.
 
Fő útvonalunk Németország (Ruhr vidék), de járunk Európa más országaiba is (Szlovákia, Csehország, Ausztria, Franciaország, Benelux államok és Dánia).
dtl_koszonto    
ELŐNYEINK
A partnereink számára személyes kapcsolattartás. A fuvarfolyamat meg- kezdésétől egészen a befejezéséig az ügyfélnek egy kontaktszemély a kapcsolattartója.
   
KORREKT ÁRAK
Rövid határidőn belüli kiszolgálás. Rugalmasság, partnerorientált munkavégzés. Mind a 13 nyerges vontatónk GPS nyomkövetővel van felszerelve, így Partnereink részére mindig friss aktuális információval tudunk szolgálni.  
 
 
 
 
 
BÁLINT GÁBOR
 
cégvezető
 

Weboldalunk átirányíthatja más oldalakra annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk informálni Önt a honlapunkon olvasható tartalmakkal kapcsolatban. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat, amelyben tájékozódhat az általunk alkalmazott személyi adatok védelmére alkotott előírásainkról.

Adatvédelmi szabályzat (PDF)

 
Cím: 2371.Dabas, Csillag u.3.
Internet: www.dtl.hu
Tel.: 0036 (29) 560 330
e-mail: dtl@dtl.hu
Fax: 0036 (29) 560 340
Adatvédelmi szabályzat